One Republic konsert

Igår var det dags för oss att gå på konsert och se One Republic live. Jag har velat se dom länge och blev så glad att se nån gång förra sommaren att dom skulle komma hit så jag köpte biljetter redan i augusti nån gång. Jag har gillat bandet sen dom släppte sina första låtar och dom spelade alla gamla favoriter, samt massa nya låtar också från deras senaste skiva. Himla nöjd med konserten, men publiken var lite döda. Dansade knappt till och röjde inte alls. Tråkmånsar! Jag dansade och sjöng med helt salig! Så glad att jag blev bättre strax innan konserten började så fick verkligen njuta av spelningen.

20140312-135108.jpg

20140312-135117.jpg

20140312-135123.jpg

20140312-135128.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s