Trodde jag skulle dö…

Jag vet ni blev nog nyfikna nu när ni såg denna titel men jag överdriver inte när jag säger att jag seriöst kände mig döende… Hua, känns lite dramaqueen att skriva så men jag har nog aldrig upplevt en jobbigare känsla i kroppen tidigare, och då har jag haft diverse konstiga sjuktillstånd tidigare och fött barn.

Men, igår kom jag hem från jobbet och slängde mig i duschen direkt då vi skulle iväg på konsert senare på kvällen och jag ville passa på och göra mig klar i tid. Kommer ut ur duschen, fönar håret, sminkar mig, gör mig i ordning och så vet ni ju att jag varit förkyld i snart över en vecka och ja jag snöt mig helt enkelt. PAFF och BIIIIIP sa det i vänstra örat, jaha, den täpptes av luften, ROLIGT, hör typ ingenting förutom hur det piper i örat. Går ut till vardagsrummet och säger till min man att jag har råkat täppa örat och hör typ inte på den alls. Kommer fram till soffan och då, och där, plötsligt från ingenstans kommer YRSEL! Allt börjar snurra.

Kändes som att jag var på en sån där äcklig karusell där allt bara snurrar snurrar snurrar och magen vänder sig in och ut. La mig i soffan stängde ögonen och känner i hela kroppen hur det lixom kryper upp på mig, kallsvetten, paniken, chocken. Inser att jag inte kan ligga kvar, och ställer mig upp kravlar mig iväg till toaletten, sätter mig vid toastolen och försöker fokusera huvudet, andas och får sån panik över att jag lixom inte kan fungera normalt. Det var som att hela kroppen stängde av. Blev så svag att jag knappt orkade hålla upp mig själv, och skrek i panik HJÄLP mig, gör något jag klarar inte av detta, jag dör,….

Fick klä av mig allt för det kändes som att svetten bara drypte av mig medan allt bara snurrade i full fart, grät och bad om att det ska sluta… Sonen blev rädd och började gråta bredvid, kom fram och klappade på mig och höll om mig. Till slut klarade magen inte av mer, och då precis mitt i kräkningarna släpper locket. FY FASIKEN. Några minuter senare var jag tillbaka till vanlig syn och allt slutade att snurra. Vilken lättnad. Men magen var inte med riktigt. Tog flera timmar innan det släppte helt, som tur precis när vi kliver in för att titta på förbandet på Fryshuset. Trodde hela min kväll skulle bli förstörd, var illamående, dåsig och svag i hela kroppen hela vägen till konserten. Ush, är livrädd för att snyta mig konstigt igen nu. Hellre täppt i näsan än den där äckliga upplevelsen igen!

Fatta va sjukt när man rubbar balansen så där? Vill aldrig mer uppleva det!

Annonser

6 reaktioner på ”Trodde jag skulle dö…

  1. Åh fy vad obehagligt! Ja balansen sitter i örat och med förkylning i kroppen blir den ännu mer utsatt! Gah! Tur att det ändå gick bra! Stackar W & gulle W som kom fram och tog hand om mamma!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s