Uppdatering som löser det?

Idag kom det en uppdatering av iOS 7, iOS 7.1 som då skulle lösa en del olika buggar i operativsystemet och även komma med en del nytt.  Jag skyndade mig att uppdatera luren min som är en iPhone 5 och som snart fyller 2 år hos mig. Jag brukar köpa telefon varje år men förra året valde jag att inte köpa nya iPhone 5s då jag tyckte det var onödiga pengar när jag är föräldraledig. Så det blev ingen uppdatering och nu snart 2 år efter inköpet av denna lur har jag haft lite problem. Dom började egentligen efter uppdateringen till just iOS7 jag har haft problem med att telefonen kraschat då och då med batteri som dog utan att jag egentligen gjorde något som drog den. Buggen hoppas jag nu ska vara löst och imorgon tänkte jag testa och se hur länge jag klarar mig på en laddning.

Längtar nu tills man får veta när nästa iPhone ska släppas så jag äntligen kan bestämma mig hur jag ska göra framöver. Har ju tittat lite på Sony Xperia men efter att ha haft Samsung hos mig sen jag börjat jobba känner jag mig kluven. Är ingen fan av operativsystemet Android, och har mest stört mig på en massa saker i jobbluren. Så jag har inte riktigt tagit några beslut i den frågan mer än att jag inte kommer att ens överväga nån form av Samsung då den jag har idag inte imponerat på mig ett dugg med varken användarvänligheten eller utseenden. Därför hoppas jag nu på en fin uppdatering av telefon från Apple. Jag vägrar släppa tanken på att det kommer något bra denna gång. En större uppdatering. iphone5black

Annonser

2 reaktioner på ”Uppdatering som löser det?

  1. Åh längtar jag med till nästa iPhone för då ska jag oxåuppgradera! Jag hoppas på lite rundare former. Haha jag hoppas d varje gång! Saknar fortfarande 3:ans runda former 😀

    Gilla

  2. Åh längtar jag med till nästa iPhone för då ska jag oxåuppgradera! Jag hoppas på lite rundare former. Haha jag hoppas d varje gång! Saknar fortfarande 3:ans runda former 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s