Ännu en härligt solig dag…

Vaknade av solen imorse, den sken in i vårt rum igen och det var så ljust att det inte gick att somna om. Minuter senare är maken i rummet och dörren plingar. Grannen plingade på för att höra om vi ville komma förbi och umgås. Studsade upp gjorde i ordning frukost till lillen och gick över till grannen för frukost med henne och hennes lilla 7 månaders dotter. Ja fatta vi har grannar i samma ålder och med barn födda samma år! Satte där några timmar & drog oss sen hem för lunch och sova middag.

Efter sovstunden fick vi även upp pappan i hemmet och begav oss ut till närmsta fik för fika tillsammans, tog oss sen till en park, busade och lekte med sonen en stund och for iväg sen på en långpromenad. Ville se hur det ser ut med bygget på Arena staden och där ungefär dog min telefon. Så det blev bara en endaste bild som fastnade i mobilen och det är på denna coola hotell med bara runda fönster.

20140315-001329.jpg

Var förbi Mall of Scandinavia och wow, vilken byggnad. Har nog aldrig sett något så stort, kommer ju vara helt galet enorm! Läste pressrelease från i vinter om att att det kommer alltså att vara ca 25o butiker och restauranger under samma tak och 100,000 kvm yta som denna galleria kommer att erbjuda. Varumärken som Starbucks, Superdry, Michael Kors, Hugo Boss, Gant, Volt, Odd Molly, J. Lindeberg, L’Occitane och Mango,  Claire´s, Thomas Sabo och Pandora, Vila, Jack & Jones, Vero Moda, Selected, Only, Lindex, Gina Tricot, Björn Borg, Rituals, och SF Bio, som gör sin största satsning någonsin och skapar Nordens mest moderna biograf på totalt 9,000 m2. Den kommer att bestå av totalt 15 salonger, varav fyra tillhör en VIP-biograf med en egen entré.  < Info saxad från Mall of Scandinavias hemsida, gå in och titta på vilken maffig bygge som byggs i vår kommun.

Jag ser fram emot att hänga där i framtiden, shoppa, gå på bio, äta god mat och ha det gött. Den kommer att bli nordens största galleria! Så coolt att det är promenadavstånd från där jag bor!

mallofScandinavia

Nåja kvällen har varit lugn, har mest ägnat mig åt att skriva och fylla i sonens bok. Fyllt på med nya bilder och nya minnen, då det hänt en del sen jag sist fyllde i den. Tycker det är viktigt att han har en sådan bok, så han kan blädra i den som vuxen och titta tillbaka …

20140315-001339.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s