Det tar emot nåt förbannat!

Ja sitter o väntar på min tur hos tandläkaren, drop-in mottagning så vem vet när jag får komma in. Vaknade med tandont igår och det satte kvar när jag vaknade idag. Inte helt hundra att det är nån särskild tand men måste ialf kolla upp det då smärtan är påtaglig och riktigt jobbig.
Har varit på banken o satt in lite presentpengar, skapat sparkonto till sonen o nu är man här, i väntan på att få gå till tandläkaren.

Jag har ju inte nån speciell kärleksrelation till det här med att besöka tandläkare, gör det bara när jag måste och det tar verkligen emot nu! Hade det inte varit för smärtan hade jag säkert dragit ut på det ytterligare! Att den sen är svindyrt behöver jag inte ens nämna va? Ush så tråkigt! Hoppas dock dom kan hjälpa mig och att det löser sig fort.

20140319-133422.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s