En vanlig dag

 

Det var en helt vanlig dag idag, förutom att vi klev upp rätt sent så var det inte något som skilde sig från alla andra dagar. Dagarna jag är hemma går otroligt fort tycker jag, nästan snabbare än på jobbet. Vi va hemma hela förmiddagen och sen begav vi oss till centrumet här i trakten för att besöka en nyöppnad butik som heter Picard. Jag brukade handla på Picard Sveavägen i stan men behöver alltså inte åka till stan längre för att handla för nu finns det en alldeles egen i centrumet. Passade också på att shoppa lite presenter till farmor och faster då pappa ska resa till Kuba. Kunde inte låta bli att köpa nagellack till mig. Har blivit lite av en samling för mig nu. Älskar IsaDoras nagellack. Så köpte två st sugarnails från vårkollektionen och en vanlig wondernail. Målade naglarna med den gröna idag som heter Macaron. Fin färg!

20140320-235039.jpg

20140320-235045.jpg

 

På Picard köpte jag massa gotta, bland annat dessa macarons. Passande med tanken på vad nagellacket hette! 🙂 Jag älskar macarons, måste ta och prova att göra egna nån dag. Fast det är ju inte särskilt dyrt att köpa färdiga och då få njuta av massa olika smaker också. Så mja vi får se om jag gör några nån dag eller fortsätter handla på Picard.

20140320-235052.jpg

 

Köpte också pajer, frysta grösaker, Eclairs med choladfyllning och längtar tills det blir dags att avnjuta alla smaskigheter!

Förvånansvärt sitter jag här och skriver, när klockan är så mycket och jag borde ha sovit sen länge med tanken på att sonen inatt gjorde en hej jag har bajsat så jag kan inte sova väckning strax innan klockan blev 3. Först trodde jag han bara vaknade och skulle somna om, men insåg snart att det va något konstigt då han la sig ner, låg stilla en stund och sen började gråta, för att lugna sig igen och ligga stilla o prova somna för att sen börja gråta igen osv. Så jag förstod att något är fel och gick då in till honom för att mötas av en frän doft som tydde på att han hade gjort nr 2 i blöjan. Så det blev byte, och försök till att söva honom igen. Först vid 5 slocknade han och även jag. Tacksam dock att han inte valde att vakna först närmare kl 10 så jag sov ikapp en hel del av dom förlorade timmarna med sömn under natten.

Han höll förresten på att slå sönder min näsa idag. Låg och myste i vår säng, det var rätt mörkt i rummet och han lixom lägger sig på mig uppifrån ståendes fast bakåt lixom han bara faller bakåt mot mig och landar med huvudet mot min näsa, och jag ser så klart inte honom då det var mörkt. Fy fasen va jag skrek, stackaren blev rädd och satte och kramade mig och tröstade för han förstod att han hade gjort mig illa. Började blöda näsblod men verkar klarat mig lindrigt. Phu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s