Tillbaka på SATS!

Igår eller rättare inatt, var jag vaken så där fasligt sent igen och tänkte en massa på träningen och att jag saknar gruppträning och att jag funderat så länge på det här med att börja träna på SATS igen. Gjorde ju det i nästan 3 år när jag jobbade på Kanal 5 då fick vi träna exakt på alla anläggningar i stan med ett guldkort från SATS som man fick som friskvård på jobbet. Jag fullständigt älskade att träna på SATS, så här 3 år efter att jag slutade på kanal 5 har jag funderat mycket på det hur mycket jag faktiskt trivdes på SATS, utbudet är enormt på diverse gruppträning, lokalerna är alltid grymt fräsha, maskinerna top moderna och jag har sen dess tränat på andra anläggningar men aldrig riktigt hittat hem som jag kände att jag gjorde på SATS. Så inatt orkade jag inte vela mer jag bestämde mig helt enkelt för att göra det som jag ville och skämma bort mig själv med att börja träna på en SATS anläggning igen. Har hört massa gott om den som vi har närmast oss och att dom även har minisats för dom små från 3 mån till 11 år. Fatta friheten för mig som har en man som jobbar konstiga tider, nu behöver jag alltså inte anpassa mig efter honom, eller mamma för att kunna gå och träna nu kan jag träna även när jag och sonen är själva.

Som jag tänkte så körde vi på ganska direkt med att lämna lillen med fröknarna och gå och träna, han bryr sig inte ett dugg om mig när han är bland massa andra barn, nya leksaker, bollhav, och massa nytt, så jag vinkade hejdå och gick iväg och han hade skött sig jätte bra, hade lekt och busat på och kommit till fröknarna ibland för att ”stämma av och få en kram”.  Under tiden så tog jag och cyklade/crosstrainade, det gick super bra och 1 h senare va jag klar och gick och hämtade sonen och så for vi hem igen. Båda nöjda och glada. Han hade fått busa rejält och leka med andra barn medan jag fick träna. Win win helt klart. Sen kommer jag självklart även träna på egen hand men denna nya frihet man får med barnpassning på gymmet går inte att förklara riktigt, den måste upplevas.

20140322-171320.jpg

20140322-171328.jpg

Något jag längtar ihjäl mig till är att gå på ett spinningpass, ska damma av mina spinningskor som legat i garderoben alldeles för länge nu och boka ett pass eller två till veckan. Jag älskar spinning och har saknat det jätte mycket!

Tog ett stämpelkort från SATS också, träna 12 veckor i rad och så får man en liten gåva, som en utmaning att följa. Gjorde den 2 gånger tidigare när jag jobbade på 5:an och det va en bra påminnelse att hålla igång med träningen åtminstone 2 pass i veckan! 🙂 Imorgon blir det ett pass till så vecka 12 kan bockas av och sen kör vi två-tre pass nästa vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s