Utmaning

Igår började jag ju träna på SATS och tog då en litet häfte som alltså är en utmaning att träna minst 2 gånger i veckan i 12 veckor i rad. Jag har gjort denna förr och tyckte det var en himla bra motivation för att ta sig till gymmet, att inte missa träning eller använda några knasiga bortförklaringar. Så, klart jag skulle gå med även denna gång. Känns extra roligt att jag faktiskt tog mig tiden att besöka gymmet även idag trots en mycket tajt schema med olika aktiviteter. Var hos ett par vänner på lek och middag med sonen och trodde inte jag skulle hinna, men hade med mig träningskläderna och blev lämnad vid gymmet på väg hem och tog mig ett pass på bl den tuffa crosstrainer-maskinen. Det känns redan i rumpan!

Till veckan har jag bokat 3 dagar med träning. Får se hur många som blir av egentligen och hur det går att gå på gruppass med sonen på minisats. Men, jag ställer in mig på att det kommer att gå super. Ska bara se till att vara i tid för att lämna honom utan att behöva stressa. Det gäller lixom att planera morgonen effektivt. Första passet jag ska gå på är alltså ett spinningpass på 30 min och sen en ABSolution pass med fokus på core muskulaturen. Vill verkligen bli stark i mage/rygg igen, har fokuserat en del på ryggen sen jag började träna i höstas.

Spännande är det ialf. Hoppas det ska gå bra att fixa dessa 12 veckor med träning framöver.


20140323-221155.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s