Nike Dunk Sky Hi

Idag var jag och lilla älsklingen på utflykt till Kista Galleria. Mest för att shoppa nya kläder till honom på Next men mer om det i ett annat inlägg. Jag har under senaste veckorna spanat på att köpa nya skor att ha på jobbet. Det skulle vara nån form av sneakers, samtidigt som jag skulle gärna vilja ha något med lite klack på. Jag stötte då på denna modell av sneakers från Nike, har även spanat på några liknande från Puma, men hittade inga återförsäljare som säljer Puma så man kan prova dom, knappt så det fanns några som sålde denna modellen av Nike här. Jag har spanat på massa olika färger, för det finns verkligen en uppsjö av modeller på denna sko (på nätet), men det slutade med dessa klassiskt svarta, ganska så subtila och för mig overkligt sköna för att vara med en ganska så hög platå! Nu sitter jag och spanar på andra redan, fastän jag inte ens haft dessa mer än några timmar, men grejen är att jag gillade hur skönt dom satt på foten, att jag knappt kände att jag gick i klackar. Så känner jag mig rätt kommer jag nog köpa mig ett par till i en nära framtid. Kanske i nån mer vågad färg så man kan sätta på sig ett par snygga att bryta av min annars ganska mörka och gråa klädsel. Nu när jag vet hur storleken sitter blir det nog beställning från nätet.

Tog några bilder som ni kan se nedan, på skon i flera olika vinklar. Den är lite smal i foten och jag som nu gått från strl 38 till 38.5 köpte dessa i strl 39 och den satt bra på mig. På Stadium där jag köpte dessa nedan, fanns skon i lite olika färger. Fick den billigare också då Stadium där jag köpte dom, idag hade 25% rabatt på allt i butiken för sina medlemmar. Ha! Så nöjd.

20140326-230546.jpg

20140326-230551.jpg

20140326-230556.jpg

20140326-230601.jpg

20140326-230607.jpg

20140326-230612.jpg

20140326-230618.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Nike Dunk Sky Hi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s