Vårfina naglar

Igår kom paketet från Members, jag beställde en massa nagellack från märket Ciaté och dessa tillsammans med två andra kom igår. Fynd verkligen då varje kostade 38 kr styck och med tanken på vad en kostar i normala fall så kunde jag inte låta bli att fylla på förrådet. Det börjar bli en rejäl samling med nagelack jag har, så jag tror jag får lägga band på mig och lugna mig med att handla ett tag, använda dom jag har ett tag helt enkelt. För nu tillsammans med dessa har jag en hel del att testa.

 

20140328-073929.jpg

Inte den bästa bilden på alla färger men det kommer en o en sen när jag testat. Nedan är alltså den som fick bli först ut, maken fick vara med och bestämma. Ta den rosa sa han, känns lite som att jag matchar skalet på min mobil, för den är också så där härligt rosa. Jag gillar verkligen färgen, och hur den torkade fort, lite missnöjd över penseln att den är så smal, jag som har en stor nagelplatta fick lixom ta tre strimlor på varje nagel för att täcka med nagellack, vilket är ovant för mig efter IsaDora som har en bredare borste, men, det gick ju uppenbarligen bra ändå.

Nu får man se hur bra den håller, och hur lätt den är att ta bort när det är dags att byta färg! 🙂

20140328-073939.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s