Vipr

Veckans 3dje pass och något helt nytt för mig var VIPR. Jag har aldrig tidigare stött på denna träningsform, och visste inte riktigt vad det var ens innan jag bokade men wow, vilket träningspass!! Kommer absolut att boka in den fler gånger. Man tränar verkligen HELA kroppen och det är kul på köpet. Kommer att vara helt slut imorgon! Känner redan nu i skrivande stund att det ömmar i ländryggen, sidomusklerna på magen, axlar, armar, ben och rumpa.

Har ett pass bokat till söndag men får se om jag får plats eller inte, det är massa folk i kö före mig. Men, det är ett pass jag också ska prova som är nytt för mig och som heter BodyBalance. Mer åt pilates, yoga hållet. Spännande att få prova och se vad mina leder tycker om det. Försöker hitta pass som min kropp klarar av och som jag sen inte får massa ledvärk efter.

Det finns pass som utförs i speciellt hot-room, med 38 graders värme, yoga/pilates/thaichi inspirerade klasser, och jag funderar på om jag inte ska prova ett sånt nån dag, för ledernas skull, se om den form av träning skulle uppskattas av mina stela leder.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Vipr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s