Snabbhelg

Denna helg har varit fantastiskt fin. Vilket väder. Våren är verkligen här i full flärd. Så vackert, varmt och solen värmde rejält. Vi passade på att ladda depåerna med d-vitamin i solen, busade med en liten fotboll ute på ängen här vid vårt hus i lördags, och på en långpromenad idag. Svanarna visade upp sina fjädrar och poserade glatt för kameran. Helgen försvann på ett nafs. Det blev ingen träning för mig idag då träningsvärken från hell höll i sig även idag och jag kände att om jag ska orka morgondagens träning måste jag nog låta musklerna få återhämta sig. Så promenaden satt fint. Klockan ställdes om inatt och jag vaknade alldeles för sent så ja det blev lite konstigt med frukost lunch och middag, tycker inte man ska ändra tiden, det blir så konstigt att ställa om dagarna, rutinerna, osv. Men men, tror vi hamnade ganska ok trots allt. Har lovat mig själv att försöka gå och lägga mig senast klockan 23 så jag är pigg imorgon bitti. Två jobbdagar väntar. Lönesamtal. Urk, får lite ångest inför det. Men, går väl som det går, blir väl ett lönebesked snarare. 20140330-221051.jpg 20140330-221059.jpg 20140330-221113.jpg 20140330-221121.jpg 20140330-221138.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s