En vanlig vardag…

Har inte haft tid att skriva här inne men det har inte varit särskilt mycket att skriva om. Jobbar, tränar, tar hand om sonen, så går veckorna. Nu har vi funnit lite inspiration till att laga lite godare mat här hemma igen, så maken lagade igår och idag, så är det min tur imorgon och på fredag.

Tiden går så fort… Snart kommer pappa hem igen, helt sjukt, känns som han åkte för några dagar sedan. Det går sjukt fort. Snart är det dags för påsk och annat roligt i slutet av månaden. Om tiden gick fort när jag var heltidsledig så går det än fortare nu när jag jobbar halvtid.

På fredag väntar trevligheter med mamma, himla roligt och ser fram emot kvällen! Annars har jag börjat lära mig det här med att börja lägga mig tidigare på dagarna för oj så mycket mer sömn man får in om man lägger sig tidigare istället för att somna runt 1. Så med det sagt, så ska jag stänga ner datorn och gå och borsta tänderna. Håller tummarna för fint väder imorgon, så jag och sonen kan ta en tur till stan.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s