Hurtig vecka

20140406-213618.jpg

Har haft en hurtvecka denna vecka. Jag har känt mig inspirerad till att både träna på gym men också gå långpromenader dom dagar jag inte tränat på gym. En dag var det vila och det på onsdag för jag hade sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen efter Crossfitpasset på måndagen och spinningen på tisdag, mina lår var som två stockar. Jag avrundade veckan med ett BodyBalance pass och det är nog absolut ett pass jag kommer att gå på igen. Kanske lite för ”lätt” då man knappt svettas, men får en känsla av att den nog är bra för mina värkande leder.

Förresten när jag ändå pratar om lederna, va ju ett tag sen jag skrev här inne på bloggen hur det är med den saken. Ärligt talat har jag vant mig vid smärtan. Den är där, ibland mer ibland mindre, just nu har det varit en lång period av ganska så hanterbar smärta, men jag fick också medicin att använda vid dagar jag har rejäl värk så det har faktiskt gått bra att ta en rejäl dos med alvedon, eller om jag nu har riktigt jävligt ont en Naproxen dock tar jag inte det sista så ofta då jag har biverkningar av den. Får små kliande prickar på kroppen några timmar, sen försvinner dom. Men det är rätt störigt när dom väl kommer.

Men… en sak är säker, att kroppen hanterar smärtan bättre när jag tränar. Sen får man erkänna sig lite besegrad på pass som Crossfit där jag tex inte riktigt kan göra Burpees för mina handleder inte orkar. Men ja man får göra det bästa av det man klarar av och göra nån annan övning istället. Ska prata med instruktören nästa gång jag ska på Crossfit och höra vad jag kan göra istället för.

Nåt annat jag gjort när jag hurtat denna vecka är att äta rätt. Ja då det kändes som att jag låtit mig svälla lite för mycket senaste tiden när jag blev förkyld och knappt rört på mig så tänkte jag att det inte räcker med bara rörelse utan man måste ju sluta gapa efter godsaker hela tiden. Så denna veckan har jag varit strikt med mig själv. Funkade kanoners faktiskt. Ska försöka snitta på samma sak va gäller mat och träning även nästa vecka så kanske jag kan skriva om resultaten håller i sig, denna vecka har vågen varit overkligt snäll mot mig.

Men fasen va mycket god mat jag lagat denna vecka! Maken och sonen instämmer. Sonen till viss del då han inte fått äta exakt allt men ja vissa grejer har även han fått äta. Kycklingbiffarna till exempel! 🙂 Grytan med kantareller och grytbitar tog jag inte bild på men den åt lillen flitigt med. Ska försöka planera upp nästa veckans matsedel också så det är färdigt och inget man behöver tänka på under veckan. 🙂

 

 

20140406-215212.jpg

20140406-215225.jpg

20140406-215233.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Hurtig vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s