En sån morgon

20140414-075417.jpg

Det är en sån där morgon idag, då jag känner mig sliten och inte särskilt glad över tillvaron. Trist, för solen skiner och humöret borde vara på topp! Men alla soliga dagar är inte allt fantastiska per automatik. Idag till exempel är kroppen min anledningen till dåliga humöret. Är lite irriterad på den, för idag värker den onödigt mycket. Jag är van vid nån form av smärta, nån led i taget men hatar verkligen när flera är igång samtidigt. Båda axlarna, högra handleden, vänstra foten och högra höften…. Mmm en fantastisk kombination som gör att jag rör mig framåt som en snigel. Känns så ialf. Bokade av träningen idag, då det känns som självmord. Det får bli imorgon och förhoppningsvis mår jag bättre. Blir nog dock inga pass denna vecka utan vanlig träning + styrka, får bli så denna vecka. Man får lyssna på kroppen och anpassa sig. För hur kul är det att gå på pass som man inte kommer att klara av att genomföra? Nej just precis.

Idag är både mamma och pappa (Vi alltså) på jobbet och jobbar, medan liten är med sin mormor som har några lediga dagar så här på påsklovsveckan. Härligt att dom får umgås en hel dag tillsammans. Trots att vi bor så nära brukar jag inte lämna sonen ifrån mig hel dagar, har nog bara hänt när vi flyttade in till vår nuvarande lägenhet, när vi var på bröllop en dag och ja det var nog allt det där. Annars vill jag gärna vara med min son själv. 🙂 Hehe, men idag var jag tvungen att jobba samma dag som maken så det fick bli en sådan lösning.

Nåja låt denna vända och bli en bra en trots smärtan  i kroppen.

Ha en fin måndag hörni!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s