Ny kompis i köket

HerculesOBH

Denna skönhet är på väg till mig för att bli min nästa bästa kompis i köket. Jag har ingen aning varför det tagit mig så många år att slå slag i saken och köpa mig en köksassistent men nu har jag äntligen gjort det och jag tror vi kommer att få det trevligt tillsammans Hercules och jag. Framförallt ser jag fram emot att prova att baka bröd! Jag har inte haft ork i kroppen att knåda degar så det närmsta jag kommer att baka med knådad deg är till bullar och ändå har det alltid tagit emot att just baka bullar. Men nu blir det förhoppningsvis mycket lättare!

Valde denna färg då jag tror den kommer att smälta in bra i vårt kök, vill att den ska stå framme så man använder den mer ofta. Om jag har tur kommer den redan imorgon, eller på onsdag. Längtar massor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s