Första brödbaket

20140421-231801.jpg

Jag la ut denna bild på min instagram men glömde att skriva om det här på bloggen. Nåja min Hercules har hjälpt mig med baket av olivbröd. Jag gillade inte smaken på brödet så värst mycket själv men min man tyckte det var gott och kunde inte förstå hur jag inte gillade den. Men tror det är det faktum att det är ljust bröd jag bakade som var boven, jag gillar mörkare bröd och helst surdeg. Så jag ska försöka baka surdegsbröd framöver. Ska först läsa på riktigt hur jag lyckas med en och så ska jag försöka baka något som även jag kommer tycka är gott. Det var dock kul att baka bröd med hjälp av Hercules, den knådar på bra, något som jag själv inte är så bra på särskilt nu senaste dagarna när handlederna mest värkt…

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s