På besök

20140508-213844.jpgIdag har vi varit på besök på förskolan som sonen ska börja på i höst. Det kändes spännande och intressant att få höra lite hur dom arbetar , vad vi har och vänta oss inför inskolningen och ja bara få se återigen vilken avdelning han ska spendera sina dagar på. Han var inte alls intresserad av oss under besöket och sprang salig omkring och provade allt som var i hans väg. Alla möbler är anpassade efter barnens längd och ja man kan säga att han nådde allt som fanns i rummet vilket gjorde att det fanns himla mycket skoj att prova. Det finns en rushkana och en trappa som han inte ville slita sig ifrån. Upp och sen åka ner, helst ståendes för att ramla på rumpan.

Jag kände ännu mer att det här blir helt rätt för oss, jag älskar hur bra ordning det verkar vara, jag älskar det faktum att det blir tillräckligt många pedagoger för att barnen ska bli sedda, att man jobbar på att barnen ska vara så självständiga som möjligt. Det är precis vad jag har siktat på med sonen här hemma, att visa honom hur man gör, för att han ska få vara så självständig som möjligt i hans ålder. Han älskar ju det, så varför inte låta honom? Som sagt, det blev en bra vistelse där, och allt känns kanon. Jag tror det kommer gå kanon i augusti när det är dags för inskolning. Med tanken på hur fort tiden går måste jag nog börja förbereda sånt som är bra att ha där.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s