God morgon,

1519

Slänger in en liten uppdatering så här på morgonkvisten. Har verkligen hamnat i en svacka va gäller att skriva här inne. Men jag ska ta mig ur, har bara inte haft ork att engagera mig. Skrivit några låsta inlägg men det kanske är trevligt för er som inte har lösen att läsa något också. Men men, allt är väl helt ok. Lite saker som hänger över som jag hoppas ska lösa sig eller bringas någon form av klarhet i framöver men annars är det väl som vilken vecka som helst. Jobbar idag, och är sen hemma med sonen resten av veckan.

Har legat på latsidan va gäller träning nu sen någon vecka, klämt in 2 gånger i veckan men det är allt. Skulle behöva trappa upp det lite igen upp till 3-4 ggr i veckan igen. Åtminstone gym 2 ggr och löpning 2 ggr. Va gäller utmaningen så rullar den på, har 4 veckor kvar till mål! Jajjemen, Har alltså avslutat 8 veckor med träning minst 2ggr i veckan. Känns helt ok! Kommer nog inte dra igång en ny utmaning under sommaren men sen i höst kanske jag tar tag i en sån 12 veckors igen.

Har spikat semestern för i år. Kommer allt som allt,vara ledig en månad ungf, och fortsatt jobba som idag, 2 ggr i veckan resten av sommaren vilket inte heller är helt fel. Sen fick vi reda på lite förändringar här på jobbet som drar igång i höst så får väl se hur det påverkar mitt arbete. Jag hoppas ju få gå tillbaka till mina tidigare arbetsuppgifter och system som jag jobbade med innan föräldraledigheten. Så det är eventuellt det som är aktuellt i höst.

Tänker på det som att det är långt kvar tills dess, men det är ju inte det! Det är snart mitten av maj! I juni är sommarn ett faktum och sen rasslar det bara på så är det plötsligt augusti, inskolning, och vardagen som den ska vara många år framöver drar igång på allvar.

Nä nu har jag låtit mig att vandra iväg för mycket med tankarna. Tänker fortsätta försöka vara här och nu istället för framåt hela tiden. Är ju lätt att jag hamnar i planeringarna så glömmer bort nuet.

Hoppas ni har en fin dag, och att vi snart får se solen igen. Känns som alldeles för länge sedan nu!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s