Ni får inte missa!

Ok ni som varit med sen back in the days vet att jag är en film och tv-serie junkie. Jag älskar film och serier, och jag ser/följer alldeles för många. Men, det är mycket gammalt jag följer och på senare år har det varit snålt med bra grejer som startat tills för några dagar sedan då jag stötte på en ny serie, som jag hört en del om både innan den drog igång men även nu när den börjat visats i USA, och jag var självklart tvungen att slänga ett öga på Piloten och WOW, vad jag fastnade för den! Silicon Valley heter serien och den är så klockren! Jag tänker inte avslöja något om handlingen för ja den bygger på det en del men ge den ett avsnitt och se om ni gillar den innan ni avfärdar även om ni läser vad handlingen är om.

Jag föll pladask, och garvar mig igenom varje avsnitt, så härlig humor och helt klart min typ av serie! Nu är den inte ute helt utan går alltså på tv i USA så det finns ca 6 avsnitt att se på men ack som jag längtar till fortsättningen. Älskar dialogerna, idén och nördarna!

Serien kan ni se om ni har Cmore eller HBO nordic konto antar jag? Men Cmore har den ialf garanterat och nästa avsnitt kommer att visas 19/5 kl 20.30. Ja jag kommer att bänka mig då jag redan tittar på Game of Thrones på måndagar kl 21.00 på Cmore Series! 😉

Silicon-Valley-poster-HBO-405x600

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s