Morgonpromenad

Imorse vaknade jag hyfsat pigg trots halvtaskig sömn inatt. Vaknar fortsatt hundraelva gånger per natt. Har ingen aning varför jag sover så här illa. Har börjat lägga mig i tid osv men ändå är det uppvak väldigt ofta…

Men men trots det bestämde jag mig att starta dagen med en morgonpromenad. Så fint väder att det inte gick att motstå!

Börjat känna träningsvärk av gårdagens styrkepass som jag körde hemma efter Olga Rönnbergs bok. Tog verkligen i lår, armar o mage! Ska försöka köra passen som rekommenderat i boken. Styrketräning kanske hjälper med att lindra värken i kroppen som jag nu dragits med ett tag. Har faktiskt varit lite jobbigt skov nu med värk senaste månaden. Hoppas det snart ska släppa igen!

Fått massa sms o bilder hemifrån, på en ledsen o grinig kille… Inte lätt att vara en liten individ med en stark vilja, tänder som kommer ut och magen som tjorvar…. Hoppas snart få tbx vår glada kille…

20140610-095633-35793158.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s