Sliten morsa…

Gäsp! På väg till jobbet för sista arbetsdagen för denna vecka, med största påsarna under ögonen och ledvärk i olika delar av kroppen. Kentfest och läggning runt kl 1 natten mot måndag och gårdagen tog ut sin rätt idag. Framför allt är det sonens hysteriska skrikfest som tippade vågen.

Det är sånna stunder när han blir som besatt dagen efter att jag lyst med min frånvaro som jag blir mer och mer övertygad om att just min närvaro är väldigt viktig för min plutt. Han var känslig från att jag kom hem från jobbet men det var vid läggning som den verkliga festen drog igång. Han ville inte bli lämnad i sin säng, sängen som han normalt lägger sig i och somnar dagligen och sen sover själv i hela natten en vanlig dag. Igår va det tårar så fort man lämnade hans åsyn.
Så jag väntade ut tills han somnade & smög ut, en timme senare vaknar han och upptäcker mig borta och så börjar allt om.

Runt halv ett tror jag han gav upp och jag däckade till slut. Idag tänker jag skynda mig hem så jag kanske kan sova middag med honom o pumpa honom med närheten som han så verkar behöva.

Detta var lite av standard första månaden som jag började jobba. Sen har det klingat av och så får vi sånna bakslag varje gång jag är borta mer än 24 h ifrån honom. Lilla plutt är så självständig men samtidigt så liten ännu.

Aja förhoppningsvis är allt back to normal till morgondagen. Då är jag åter hemma och får njuta av honom på tumanhand.

Nä nu är jag framme på jobbet så dags att sätta igång datorn o jobba!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s