Kylig midsommar

Kanske kallaste midsommar i mannaminne i år? Jag vet inte riktigt vad som hände men det kändes mer som midhöst än midsommar, och då inte på ett bra sätt! Hua så kallt det var. Sonen fick pälsa på sig med lager på lager kläder, jacka, tjock stickad tröja och mössa, ja och ändå frös han stackarn. Hade nog inte räknat med sån kyla och kalla vindar! Men men det blev att fira midsommar hos svärföräldrarna som vi brukar göra, och det blev en jäkla massa god mat och bus med sonen över helgen. Jag bakade tårtan nedan och blev super duper nöjd över hur god den blev, snygg också för den delen. Annars var det rätt lugnt firande för vår del.

Blev varken några kransar eller familjebild denna sommar, men det blev fiskedamm och massa dans runt stången för lillen. Filmade så klart allt. Minnen ska bevaras! Han var så nöjd så med vistelsen hos farmor och farfar. Synd bara vädret fortsätter vara riktigt dåligt, vill ju ha sol och värme så  man får njuta av dagarna. Men hoppas det ska bli bättre nu när jag snart ska på semester. Sista arbetsdagen imorgon sen ledighet till augusti. Kommer att flytta min arbetsplats också under semestern tydligen, eller ja alltså bara en våning, men det känns ju lite si så det med att man inte är där när det händer, får väl se var man hamnar på nya platsen och våningen som vi ska flytta till. Aja annars är det inget särskilt nytt att skriva om. Regn regn och värkande leder.

DSC05742 DSC05768DSC05773

DSC05792

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s