Äntligen sol!

Åh som jag saknat solen! Jag är verkligen inte på topp när det är grått och tråkigt utanför min dörr. Jag går ner mig rejält måste jag erkänna. Men idag fick vi en solig och varm dag i Stockholm. Äntligen hade jag lust att skrika ut när jag vaknade och klev ut ur rummet imorse. På tiden! Så dagen spenderades ute i princip hela dagen. Träffade upp sonens favvo kompis och hennes mamma, och barnen lekte en bra stund medan vi pladdrade på som vanligt. Så gulliga dom är med varandra, som piff och puff, springer omkring tillsammans och nära nästan hela tiden, här på bilden kramade sonen om henne när dom satt på bänken och åt på varsit äpple. Hann knappt få det på bild då vi ojjade och ooooade när vi såg det. Min stora lilla kille…. helt sjukt att han snart blir 1,5 år.

Imorgon ska vi på 1,5 års kontrollen och även ta vaccin. Lite nervös inför det som vanligt särkilt då inte maken följer med. Tur sonen har en mormor som kunde ta ledigt och följa med oss. Då kanske hon kan avleda medan jag håller i när han får sprutorna imorgon. Spännande! Har inte varit på BVC sen ett års kontrollen så det ska onekligen bli roligt att få se hur lång och tung vår älskling blivit på detta halvåret. Han bär storlek 92 i kläder nu så ja får se hur mycket det blir i cm imorgon.

 

20140702-225052-82252053.jpg

Måste förresten även visa här vilken snygg stor borg barnen ska få i parken som vi brukar besöka. Den har växt fram på bara nån dag och borde bli klar innan helgen om vädret håller sig. 3 ruschkanor och massa skoj för barnen ska bli kul att se alla glada barnen klättra och ha roligt på den!


20140702-225052-82252925.jpg

 

Aja, vet inte vilken tid jag kommer kunna lägga mig men det blir tidig uppgång så jag borde rimligtvis försöka lägga mig i tid. Men sover middag med sonen varje dag så ja det tar lite emot att lägga sig tidigt då…

Annonser

2 reaktioner på ”Äntligen sol!

  1. Tänk vad olika man kan vara, jag lever upp och känner mig alldeles fridfull inombords när det är regn & grått väder ute, älskar det!

    Kul med BVC med 🙂 Vårt BVC hade tydligen ont om läkare nu i sommar så B skulle inte få komma förens i september på sin kontroll & vaccin..

    Gilla

  2. Tänk vad olika man kan vara, jag lever upp och känner mig alldeles fridfull inombords när det är regn & grått väder ute, älskar det!

    Kul med BVC med 🙂 Vårt BVC hade tydligen ont om läkare nu i sommar så B skulle inte få komma förens i september på sin kontroll & vaccin..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s