Mulle Meck Lekpark

För några dagar sedan var vi på liten utflykt tillsammans med barnen Alisa och jag. Hon föreslog att åka till en park i Järva staden som heter Mulle Meck Lekpark. Jag hade aldrig hört talats om den så det var verkligen en ny upplevelse för oss. Det var mest grejer för äldre barn där, men wow vilken rolig lekpark för en 2-3 åring (ungf ålder). Den hade allt möjligt och sonen älskade den även fast jag tyckte han var lite liten för att låta springa helt lös där, var lite för kuperat och ojämn mark för att släppa en 1,5 åring att få härja hur som utan att göra illa sig. Men det var verkligen en genomtänkt plats, och det fanns en hel del för dom små att leka med! Det blev en fin sommardag att lägga till i minnesbanken!

DSC05795
DSC05814
DSC05816

DSC05832

DSC05837

DSC05842

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s