Hektisk dag…

Det blev verkligen en hektisk dag idag, som vanligt. Alla dagarna är hektiska när man planerar för många saker och försöker hinna göra dom alla samtidigt. Men det gick, det gör det ju alltid är väl därför jag fortsätter boka in för många grejer. Hehe, men men man lär sig ialf att bli effektiv med sonen. Sagt det förr och säger det igen, det här med att ta sig ut i sommartider är ju en lek i jämförelse med höst och vinter, det är så sjukt mycket mer man måste truga med som flera lager av kläder jobbiga skor osv, hua dom som lever i värme varje dag har det så avspänt va gäller sånt!

Nåja vi var förbi flera olika butiker idag både i Solna, Sumpan och city, och jag hittade till slut det jag letade efter. Det var presenter till en väns barn i Vitryssland, samt min gudson som skulle inhandlas i sista stund… Så klart. Vi hittade inte grejerna så det var därför det tog lite tid då vi blev tvugna att leta på fler ställen. Men till slut så blev det inköpt precis som jag hoppades. Nu får jag hoppas ungarna blir nöjda! 🙂

Kunde inte låta bli att köpa två nya t-shirts till min liten när jag ändå var o shoppade till andras barn. Så dessa nedanför fick följa med hem. Den med kissen var sonens självklara favorit då han avgudar katter och skulle han få skulle han gå hem med allt som har hello kitty motiv på också då det är en kisse o det gillar ju han… men denna fick räcka. SÅ söt!

Blev inget utebad idag fast det skulle behövts jag fullkomligt dryper av svett fortfarande nu i skrivande stund, så jädra varmt är deet och ute visar termometern +19 grader så det där med att öppna fönster o vädra hjälper inte heller. Sover så dåligt när det inte är svalt i rummet! Kunde inte somna först runt 2.30 inatt. Men visst är det underbart med värme o sol, så jag vill inte klaga!

Imorgon kommer även kära maken hem från en resa han varit på. Han åkte redan den 1 juli så vi har varit solokvist sen dess och ja jag fick känna på livet som ensamstående. Det gick bra, så klart. Men det var inte jobbigt när vi har så nära till mamma o pappa och faktiskt gick och käkade middag tillsammans hemma hos dom varje kväll. Då kände man sig inte lika ensam, alls faktiskt. Resten va det bara att se till att hålla oss sysselsatta och sociala, så det har varit grejer varje dag. Men ska bli skönt att se reaktionen när sonen ser pappsen för första gången på så länge. Kommer bli en explosion av känslor han som är så explosiv i hur han visar dom! Hehehe längtar!

Imorgon blir det mer lek med vänner och städning på agendan! Urk kroppen värker så hoppas det går över till morgonen. Har denna vecka upptäckt lite av ett mönster. Värken smyger sig på mer och mer ju senare det blir på kvällen… Men det är ialf tecken på SOL! Så hoppas ni också njuter av dom vackra sommardagarna!

20140708-235809-86289616.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s