Problem

Det har varit lite strul med bloggen, dels för att Binero som hostar bloggen haft problem och jag var en av dom som blev påverkad. Men sen hände något efter att dom fixade till det, och det påverkade att man inte kunde klicka sig vidare på något i bloggen. Well well allt borde vara löst nu.

Ännu en dag har passerat och ännu en dag med sol och värme. Vi passade på och badade idag jag och lillen. Han satt fast vid mig och höll i mig krampaktigt nästan hela vistelsen i poolen. Lite rädd för att halka då det var rätt halt i barnpoolen. Märkligt att dom har så halt i pool som är ämnad för små barn som går lite ostadigt. Men men, ett tag efter började liten slappna av lite och leka med några leksaker som låg runt poolen. Nästa gång måste jag tänka lite inför att vi åker dit, och ta med spade, hink och leksaker till honom så han kan greja och leka lite mer fritt. Tror också att det va lite väl mycket folk när vi var där mitt på dagen och det va det som gjorde att han gärna ville va i min famn, lite som när vi var på Zumban, haha 🙂

Imorgon eller tekniskt sätt redan idag kl är ju efter 12, så är det en del planer och ett par saker jag vill fixa. Får se hur vi hinner med allt men men, blir väl att försöka vara lite effektiv på morgonen. Så ska försöka se till att lägga mig i tid inatt.

Nåja får se nu om detta dyker upp på bloglovin såg även där att det inte uppdaterat mina inlägg osv sen bloggen börjat strula. Så tröttsamt med sånt strul då vill man knappt gå in och uppdatera nåt.

Nä nu ska jag försöka gå och lägga mig… Börjat gäspa så lika bra att passa på. Det är sjukt varmt i rummet och sånna här dagar önskar man det fanns något att kyla ner rummet med… Men jag klagar inte, det är väldigt skönt med värme och sol!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s