Bakat paj…

Dagens aktiviteter innebar sol och bad, lek och bus, god middag och bakad körsbärspaj. Köpte senaste nummer av tidningen Hembakat som jag älskar! I den fanns receptet på denna ljuvliga körsbärspaj. Himla god blev den och chokladen som man tillsätter i smulorna gav den en något annorlunda smak än jag väntat mig. Helt klart gott men jag tror jag hellre hade skippat chokladen o satsat på lite nötter som jag brukar normalt vid bakande av smulpaj. Men allt är relativt & beroende på smaklökarna så visst är det säkert några som gärna behåller chokladen i receptet.

20140711-005326-3206730.jpg

20140711-005327-3207100.jpg

Vädret fortsätter att överaska. Helt otroligt varmt är det ute nu om dagarna. Utlandsvärme!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s