Lördagens sockerchock!

Hua igår skulle pappa komma förbi och se på film hos oss och fika och jag tänkte att det va bra att passa på och baka något som jag inte gjort innan så jag snodde ihop en chokladtryffeltårta och sen en favorit hos maken morotskaka (ingen bild). Alla blev nockade av all sockerrus men ändå togs det både en och två bitar av allt.
Jag tycker att chokladtårtan blev för sockrig för min smak men vet inte om det berodde på att jag redan hade fått i mig en del morotskaka innan jag smakade den. Receptet kom från en gammal liten hjälpredebok jag har sen jag tog studenten. Hittade den hos mamma och pappa för en tid sedan & testar nu igenom recepten i den titt som tätt.

20140720-093051-34251166.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagens sockerchock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s