Hot hot hot!!

Känns som att temperaturen slår värmerekord för varje dag som går. Hua så varmt och skönt det är ute nu! Var typ 34 grader som varmast i skuggan idag, vet inte hur mycket det är i solen. Jag orkade knappt sitta direkt i solen när vi var ute och lekte och plaskade här i närheten. När det är så här varmt orkar man inte laga någon varm mat och äta utan jag försöker tillaga sådant som svalkar. Igår blev det denna fantastiskt goda sallad med pasta, rödlök, bönor, melon, fetaost och sallad, lite olivolja, honung och salt med peppar. Så blir det världens godaste sallad… Nästan ialf 🙂 Lillen gillade den med. Idag gjorde jag en potatissalad med pesto och den blev smarrens den med. Perfekt mat i denna värme. 

20140723-224606-81966280.jpg

20140723-224607-81967327.jpg

Dagarna går och vi avnjuter varje ledig stund tillsammans jag och liten. Mitt jobb är så långt bort som det kan vara på min hjärna just nu. Skulle gå in och titta på min lönespecifikation och hade redan glömt bort vad jag har för lösen för att logga in. Ångesten kryper långsamt upp dock om att det snart är över, snart blir det annan vardag, annat liv. Men man vänjer väl sig vid det livet med och det är väl bara att försöka se till att göra det bästa av situationen.

 

Om något helt annat så har jag så sjuk smärtskov nu om nätterna. Blir stel i nästan alla kroppsdelar som finns och det bränner i dom på nätterna, gör ont, så det går knappt att hitta ett ”skönt sätt” att sova på. Känns som att trycket sjunker under dagen och sen höjs dn långsamt upp på natten igen, så när jag vaknar är det redan bättre och under dagen är det helt ok, men alltid nätterna som det värker mest. Konstig kropp man lever med…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s