Sover som en drottning…

Igår fixade maken en AC hem till oss, den ställde vi i sovrummet och det rummet är nu en sval oas i hemmet. Så skönt! Var lite nyfiken över hur det skulle va att sova i ett svalt rum när det är super varmt och kvavt i resten av lägenheten. Vaknade ur en dvala när klockan ringde och ville bara snooza. Uh, så skönt det var att sova. Sov riktigt djupt. Det var länge sedan. Längtar till inatt nästan i skrivande stund hahah. Trots att jag la mig runt 23 igår blev jag inte helt nöjd med antal timmar sömn inatt. Men men, vill vara på kontoret tidigt så var faktiskt på plats redan innan klockan slog över till 7.

Jobbar idag och sen blir det bara några timmar hemifrån imorgon kväll. Sen får jag njuta av att vara hemma några dagar till. Nästa vecka börjar en annan vardag. Jag är något nervös måste jag erkänna. Hur ska det gå? Måste bli klar med att märka kläder denna vecka så sånt är klart. Gå igenom antal ombyten som finns och ska tas med på förskolan.

Lite kluven över att vi inte fått någon som helst info om exakt tid osv när vi ska komma till förskolan när inskolningen drar igång. Men jag antar att det är det vanliga tiderna som gäller. Hua, spännande det är. Snart mindre än en vecka kvar innan det drar igång på riktigt.

Aja idag blir det nog en liten latte för att pigga upp morgonen och så kör vi! Snart dags att gå hem right? 😉

Annonser

2 reaktioner på ”Sover som en drottning…

  1. Åh! AC! Guld 😀

    Hehe vi har 2 veckor kvar, men ja nervositeten är redan där. Ska börja märka kläderna nästa vecka. Är lite sorgsen över att jag inte får skola in honom, men vi har inskolning hela veckan i princip, så någon dag ska jag få ta 😀 Jag både längtar och fasar inför hans förskolestart. Jag tror att grabbarna kommer att älska det och vi kommer så småningom att komma in i det med och så vips är det en vardag av det med! 🙂

    Gilla

  2. Åh! AC! Guld 😀

    Hehe vi har 2 veckor kvar, men ja nervositeten är redan där. Ska börja märka kläderna nästa vecka. Är lite sorgsen över att jag inte får skola in honom, men vi har inskolning hela veckan i princip, så någon dag ska jag få ta 😀 Jag både längtar och fasar inför hans förskolestart. Jag tror att grabbarna kommer att älska det och vi kommer så småningom att komma in i det med och så vips är det en vardag av det med! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s