Ulriksdal Slott & Hagaparken

Solen sken och värmen kallade på en när vi vaknade imorse. Redan igår hade vi bestämt att om det var fint så skulle vi ut och besöka Ulriksdal slott. Så vi gjorde oss klara och for i väg. Jag som vaknde med ont i ryggen (har nog kylt ner mig lite väl mycket med ACn) så min rörlighet har varit lite limiterad idag, men det gick ändå att besöka slottet och ta en del bilder. Orkade dock knappt lyfta lilla skriksonen idag, som haft en riktigt skitdag idag. Skrikit så fort han itne fått som han vill. Hua måste börja läsa lite mer böcker om uppfostran och hur man bäst hanterar dessa utbrott när man inte får som man vill när man vill det… Aja, det var vackert i Ulriksdal och mor o far som aldrig varit där tidigare verkar tyckt detsamma… Tog några bilder (en del andra också som jag inte lägger ut här) och ska nog försöka knyta mig snart för att vila min rygg. Kan knappt andas in djupt nu, har så fruktansvärt ont, strålar ner mot ryggslutet… Hua, Hoppas det släpper snart men just nu verkar det bara bli värre för varje timme som går.

 IMG_2203.JPG

IMG_2201.JPG

IMG_2202.JPG

Annonser

En reaktion på ”Ulriksdal Slott & Hagaparken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s