Förändring

Det har skett en stor förändring i våra liv igår. Vi har blivit 2 familjemedlemmar mindre. Det var ett tungt beslut som togs för några dagar sedan och igår blev den verklighet. Vi hoppas att kissarna ska ha det bättre i sitt nya hem, och att dom får massa kärlek och värme hos sin nya husse, att dom får vara lite mer utomhus (kommer ha lantställe) och att deras husse behandlar dom som prinsessor.

Blev en hel del tårar och sorg igår både för mig och maken, tur lillen inte förstår något ännu, den biten gick helt obemärkt för honom. Men det blir bra så här, framför allt hoppas jag nu dom ska få vara helt i centrum och få all uppmärksamhet dom behöver.

Mycket minnen som kommer att vara kopplade till dom, men antar att man vänjer sig vid livet utan dom med. Vi kommer få uppdateringar och bilder om hur dom har det och så långt ser det ut som att dom börjar göra sig hemmastadda i sitt nya hem. Dream var som väntat mer tuff och hade låtit sig klappas och gosas med, ätit mat o utforskat hemmet medan Leah har behövt lite mer tid. Men jag tror att även hon kommer att trivas bara man ger henne lite tid.

Stor förändring för oss, och dom, men förhoppningsvis är allt till det bättre…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s