En liten uppdatering…

Har inte skrivit och uppdaterat på ett tag men har helt varit koncentrerade på att skola in vår lilla älskling på förskolan. Det har gått bra fastän det blir mycket tårar varje gång vi skiljs åt, har själv brytit ihop en hel del under veckan och gråtit då det känns tungt. Det är inte kul att se hur ledsen han blir när man går ifrån honom och tanken vid att det ska ske varje dag under arbetsveckan gör fysiskt ont i mig. Efter en del samtal ikväll beslutade jag och maken att det blir bäst för oss att jag inte går tillbaka 100% utan 80%, och fortsatt tar ut en dag föräldraledighet i veckan. Vi har en del dagar undansparade och jag hade nog missbedömt hur många det var och trott vi hade mindre dagar än vi hade, så vi bestämde oss att jag fortsatt är ledig en dag i veckan och jobbar 4 dagar i veckan. Denna dag som jag kommer va ledig är sonen hemma med mig. Sen kommer maken se till att vara ledig en dag under vanlig veckodag så kan lillen vara hemma 4 dagar och på förskolan 3 dagar. Detta kommer kännas bättre under tiden han är så här liten som han ännu är. Har kontaktat min chef och informerat så fort beslutet togs.

Känns skönt och lättare i själen. Han kommer fortsatt spendera mestadels av sin tid med oss, hans närmsta människor och det känns som det viktigaste just nu.

En annan sak jag har åter börjat med är träning! Haft lång uppehåll under sommaren. Lagt på mig för många kilon och kände att nu får det vara nog. Förra veckan började jag med löpningen igen. 5 km gick trots att jag haft uppehåll sen juni. Fortsatt sen med löpning på fredag, lördag och även idag. Dagens blev längre än tänkt och slutade på 6 km. Känns kul att kunna springa om än långsamt men helt utan att stanna en endaste gång  trots att jag knappt tränat på hela sommaren, det sitter kvar, konditionen är där, bara kroppen som känns tyngre och otympligare. När jag börjar jobba ska jag även dra igång med lite styrketräning och besök på gymmet. Saknat träningen men i den värmen som varit under sommarn, gick det bara inte att träna, särskilt att springa ute.

Nåja det var en liten uppdatering… Såg att jag inte skrivit på över en vecka och tänkte att det nog va bäst att uppdatera. Ska kolla klart på Sons of Anarchy avsnittet jag började titta på och sen blir det säng. Imorgon fortsätter vi inskolningen…. Men med något lättare känsla i kroppen förhoppningsvis. Ska prata med pedagogerna och berätta vad vi beslutat…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s