Nytt till hemmet…

IMG_9147.JPG

IMG_9192.JPGNytt inköpt till hemmet. Ny soffa, precis som den på bilden. Billig och snygg, och bäddsoffa så man kan fortsatt ha folk över som kan sova på den. Har också köpt ett nytt soffbord som är högre, större och har förvaring så vi kan gömma undan blöjorna som tidigare låg framme i gamla soffbordet. Sen blev det också en ny matta, syns på bilden under soffbordet. SÅ mjuk och skön! Nu får man bara vänta i en evighet på att soffan ska levereras. Flera veckors väntetid som vanligt. Den är något större än den vi har idag med längre divandel och så är det samma färg som vår säng är i sovrummet, så det blir lite till att matcha. Den beiga från Ikea vi köpte för 2 år sedan blev ingen hit. Den blev smutsig sjukt lätt och fläckarna omöjliga att göra rent, blev bara större fläckar av det blöta som aldrig torkade snyggt så ser ut som någon kräkts på hela soffan med fula torkfläckar.

Köpt till fina kuddar och tänkte piffa till med ny sängöverkast och kuddfodral även i sovrummet. Piffar till hemma nu när vi inte gjort det på ett par år…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s