Visat stöd

IMG_9237.JPGIgår var vi trots regn och rusk på Kungsträdgården för att visa vårt stöd för poliser och deras lönerörelse! Under en lång tid har Polisförbundet drivit frågan om högre lägstanivå löner och det har onekligen varit en svår kamp med många motgångar. Precis innan manifestationen skrevs ett avtal på som höjde polislönerna från tidigare lägsta nivå på 21 300 kronor till 24500, det är i min mening fortfarande för lågt med tanken på vad våra poliser får genomgå på jobbet men ett steg i rätt riktning! Hoppas det ska fortsätta så! Nästa år räknar Polisförbundet med att man kommer att nå 25000 kronor som önskat.

Det var kul att komma dit, visa stöd och få se alla duktiga poliser som håller vår stad säker om dagarna och nätterna. Bland alla dom var det familjer, barn, och åskådare som kom för att visa sitt stöd. Synd att vädret blev så dåligt bara men det stoppade inte över 5000 personer att ansluta!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s