Sjukstuga!

Det är sjukstuga här hemma. Har varit det sen i torsdags och jag vet inte när detta kommer att ta slut. Känns som en långdragen historia. Hua. Jag har känt mig krasslig sen förra veckan men det lixom såg ut att gå mig förbi, lillen blev risig innan helgen och det var snor och hosta, tårar och massa hysterisk gråt redan när jag kom hem från jobbet i fredags. Men så slog det ut även för mig fredags kväll och på kvällen söndag blev även maken dålig, så vi har haft sjukstuga hemma. Jag är den som mått bäst, maken lyckades bli bättre han med mot kvällen idag men lillen är verkligen risig fortfarande. Hans ögon är kletiga, antar att det är sviter av förkylningen, han hostar och verkar ha massa slemm i halsen, näsan rinner och han är fortsatt väldigt humörkänslig. Åh önskar han kunde börja känna sig bättre imorgon. För mig är det bara halsen som fortfarande spökar har nog fått massa slemm på stämbanden då rösten är hes, men kan inte hosta ut något. Febern slutade igår på dagen nån gång så den har hållit sig borta. Lillen har fortsatt lite feber och jag fick gå till apoteket och inhandla ipren då inte alvedon gjorde nån större skillnad. 

Om maken känner sig okej imorgon är det han som får vabba och jag ska försöka ta mig till jobbet. Så får vi köra varannan dag om inte lillen blir bättre. Har haft en del annat på hjärnan denna helg  får se om det blir något av dom eller jag låter dom att förbli just det… tankar. 

IMG_9303.JPG

IMG_9301.JPG

Annonser

2 reaktioner på ”Sjukstuga!

  1. Uh inte kul! Krya på er! nathan blev krasslig på fredagen. Snorig, hängig och sedan kom slemmet och hostan, men annars pigg och glad. Inatt fick han en hostattack men med lite medicin blev det bättre! Jag har känt mig risig med, men än så länge bryter inget ut. Många sjuka på jobbet med 😦 Dessa tider!

    Gilla

  2. Uh inte kul! Krya på er! nathan blev krasslig på fredagen. Snorig, hängig och sedan kom slemmet och hostan, men annars pigg och glad. Inatt fick han en hostattack men med lite medicin blev det bättre! Jag har känt mig risig med, men än så länge bryter inget ut. Många sjuka på jobbet med 😦 Dessa tider!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s