Virus

Idag kände jag att det får vara nog med ovissheten och att det var dags att uppsöka en läkare för att utesluta bakteriell infektion. Fick sitta på Vårdcentralen från 13.30 till runt 16.00. Första läkarbesöket för lillen om man bortser från att han var hos en tandläkare tidigare i år. Det gick finfint, han fick massa beröm. Var lite svårt att lura till sig att han öppnade munnen så man fick ta ett prov från halsen men med en duktig doktor och lite bus lyckades vi med det tillsammans. Blodprovet som togs var sjuksjöterskan nervös inför för hon trodde det skulle bli tårar, men lilla älskling är så duktig att han inte gjorde ett pip, satt bara och tittade på vad det va för något tanten gjorde. Med topsduttar och blodprover kunde man konstatera att det inte var bakterier i halsen och att det rör sig om virus som ihärdigt satte sina klor i sonen och oss vuxna. Jag fick en hostmedicin utskriven och sen var det inte mer med det. Nu hoppas jag vi ska bli helt symptomfria inom närmsta dagarna. Liten har inte gått på förskola på hela veckan, och jag hoppas han ska kunna gå normalt på måndag nästa vecka. Så håll tummarna. Hör sonen hosta en massa från sitt rum nu i skrivande stund, uh önskar jag kunde få bort det onda och all denna hosta.

Under tiden vi väntade på vår tur och liten lekte med diverse leksaker i väntrummet läste jag lite ur en gammal mama tidning och såg denna, haha vilken av dessa hamnar ni under? Då jag är född i december hamnade jag på Inväntar – våren ligget. Lika så blev det för sonen som är född i början på året. Rolig beskrivning ialf tycker jag. 

IMG_9315.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s