Host host!

Ligger i soffan och tittar på Big Brother. Mycket nöjd över att detta program är tillbaka. Älskar att se olika personligheter integrera med varandra, av ren psykologisk synpunkt. Det är påfrestande att vara fast med så många i ett hus där man inte kan ta vägen någonstans.

Fortfarande förkyld. Kändes som att näsan blivit sämre idag. Halsen bättre men näsan värre. Vill bli frisk igen så jag vara ute o springa igen. Blä för att efter att man kommit igång o börjat med löpningen igen bli tvungen att bromsa o pausa i över en vecka. Buhu!

Ledig imorgon så har långhelgen framför mig. Har en 1kgs påse med godis bredvid mig men ingen lust att äta något. Vaknade imorse utan luktsinne. Läskig känsla. Sprutade på parfym som jag normalt nyser av o upplever lite stark men inte en glimt ac doft, kände ingenting! Smaken blir då lidande med. Inget smakar något speciellt.

IMG_9328.JPG

Annonser

4 reaktioner på ”Host host!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s