Musiktips: Troye Sivan – Happy Little Pill

Vad var det 100 år sedan jag la upp en låt här i bloggen som jag lyssanr på och gillar? Va duktigare på detta förr! Men lyssnar inte på mindre musik för det, tvärtom musiken är alltid all around me! 🙂 Alltid nån ny låt som hamnar på repeat och jag tjatar sönder. Men denna gillar jag bland annant just. Har några andra favoriter också men tar det i små doser! Killen är 19 år, syns iofs i videon att han är ung. Gillar stilen, rösten och låten. Han har släppt lite andra låtar som finns på spotify och dom är faktiskt i princip lika bra! Tryck på play och njut av en skön låt!

Annonser

4 reaktioner på ”Musiktips: Troye Sivan – Happy Little Pill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s