Ny arbetsvecka!

Då var det dags för en ny arbetsvecka. Imorgon är det tidig uppgång och förhoppningsvis har jag återfått mer av min röst tillbaka. Låter fortfarande hes. Förkylningen satte sig på stämbanden. Sonen är bättre men även han är fortsatt något snorig och hostig stackarn. Skitjobbig förkylning som satt klorna i oss. Hoppas bli helt symptomfria under veckan. För mig är det näsan som fortsatt vägrar ge sig, så mycket slemm det ryms i en näsa? Helt otroligt !

Denna helg innebar ialf, kryssning med vänner, firade makens ena vän som fyllde 30 år. Det va smart sätt att få ihop alla måste jag säga, blev en trevlig tur till Åland och tillbaka över några timmar. Sonen stannade med farmor och fick busa ute tills han inte orkade mer. Har verkligen växt vår lilla buse, tidigare kunde man inte sova i samma rum som honom riktigt, för han vaknade, skrek och grät om man råkade väcka honom. Nu har det varit annat, i Norge sov vi i samma rum, inga konstigheter han vaknade inte ens, lika så igår, sov vi i loftstugan, funkade finfint. Han vaknade imorse och upptäckte att jag låg på sängen bredvid hans, blev glad och ropade Heeeej mamma, mamma, heeej! Sen gjorde han smack ljudet med läpparna som i att han vill pussas, min lilla gosälskling. Fick sig en puss och jag tyckte att kl 7 va lite väl tidigt o sa mamma vill sova vidare hjärtat. Han satte sig ner i sängen lekte en stund och somnade sen om. Helt overkligt hur mycket han har lärt sig och hur mycket han förstår alltså.

Måste skriva en liten uppdatering om hans utveckling, hänt lite nytt som det är dags att dokumentera. 🙂 Men nu är det nog dags att ta bort all smink, borsta tänderna och krypa ner under tecket! Tidig morgon väntar!

Köpte lite smycken på båten igår. Tycker Snö of Sweden har mycket fint!

 

 

IMG_9368.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s