Så bekvämt!

IMG_9471.JPGDet är nu ungefär 3 veckor sedan vi började med matkasse från City Gross igen. Det är verkligen helt fantastiskt va bekvämt det är. Särskilt nu sen vi började äta deras Viktväktarkasse, nyttig, balanserad mat, som smakar gott och är overkligt snabbt att tillreda. Man förvånas bara mer och mer för varje gång!

Jag känner mig så tillfreds med det när man kommer hem efter hämtning av son på förskola, och så snor man snappt ihop en middag på några minuter, så vips är man klar med dom tråkiga måsten man har. Sen är det bara bus och lek med lillen tills han ska lägga sig.

Man inser hur mycket planering, handling osv som det är med middagarna varje dag. Särskilt om man som jag och maken inte vill äta ute varje dag utan ha med sig matlåda till jobbet. Det är hutlöst dyrt att äta uteluncher varje dag så en matlåda är i princip alltid med.

Igår var det smaskiga bakade postatisar och idag blir det pasta med kyckling. Jag är helt klart såld på detta!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s