En ny leksak

Jag satt uppe och väntade på förhandbokningen av iPhone 6 igår och kl 00.01 drog det igång. Tog ca 1h innan jag äntligen kom åt sidan där man kunde boka mobiltelefon i butik. Så nästa fredag ska jag hämta ut 2 stycken iPhones. En till mig och en till min pappa. Jag hade nästan bestämt mig att jag skulle satsa på en Plus modell precis som pappa skulle göra. Han hade dock inte så stora krav, en iphone 6 plus med 16 gb räckte tyckte han. Det gör det inte för mig. Tyvärr fanns inget annat än 16 gb modeller att välja när man skulle handla. Tråkigt men jag tänkte att nej jag vill inte köpa en bara för att köpa, tog det lite som ett tecken att det inte var menat. Jag vet ungf hur stor den ska vara och kanske lika bra att det blev så, velat länge om vilken jag skulle välja. Men till slut blev det denna nedan som blev beställd. 4,7 iPhone 6 med 64 gb. Kommer räcka fint att ta massa bilder med och att ha plats för alla appar. Dagens 16 gb har sen länge varit en anledning att tömma telefonen oftare. Iofs är det rätt bra att göra det men samtidigt jobbigt att behöva radera filer osv. Men men nu blir det mer plats.

Telia hade verkligen enorma problem igår, men efter en timma ungf fick dom ordning på sidan. Inte lätt att få en sån grej att fungera när man bara har sådan tryck någon gång då och då med års mellanrum.

iphone6-gold-select-2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s