Sömnlös…

Sitter vaken. Borde sova sen länge. Men blir så när jag sovit middag mitt på dagen med sonen. Mycket i huvudet. En miljon tankar som snurrar. Har varit mycket som hänt på jobbet senaste tiden som påverkar mig direkt och som jag inte kan styra över. Känns självklart som att det inte är något att deppa över, men samtidigt är det inte så lätt att bara köra som att ingenting har hänt. Det är människor, som man kommer nära, som man är med dagligen och som försvinner ur ens liv. För alltid. Hela det här grejen med att man spenderar mer tid med kollegor som man sen går skillda vägar ifrån är plågeri på något vis tycker jag.

Ligger saker och gnager på en hela tiden. Som det faktum att min moster har cancer. Ja inget man pratar om. Inget man tillåter sig ens uttala riktigt. Det är så sjukt overkligt och grymt att jag inte vet vad jag ska säga eller tänka. 48 år gammal. Ett helt liv framför sig. Hon måste bli frisk. För sina 3 barns skull. Måste bli bra igen. Det finns inte andra alternativ. Får inte vara några andra alternativ. Önskar jag kunde hålla om henne och säga att allt bli bra, få henne att tro det för en stund. Men jag är här och hon är där. (Moskva)

Såg en film idag om just cancern…. The fault in our stars. Kärleksfull men rak. Sorglig, och fick mig att tänka. Man tar så mycket för givet!

Känns som att jag bara svamlar. Gör säkert det också. En sådan dag idag. Då känslorna varit utanpå.  Mycket i huvudet, mycket i hjärtat. Många frågetecken. Hopp och önskemål.

Dags att gå och lägga sig…

Annonser

4 reaktioner på ”Sömnlös…

 1. Tack jag vet det är det, men så svårt när allt det där händer på avstånd. Sen är mamma så skör och oroar sig för sin syster, man vill lixom försöka hålla det på en positiv nivå att inte låta sig helt bli knäckt, fortsatt hoppas på att vården kan få henne att bli bättre. Tack så mycket för din omtanke!!! Vi får hålla tummarna för att hon spöar skiten ur den där cancern!!! Kramar!!

  Gilla

 2. Tycker på något vis ändå det är viktigt att man pratar om såna saker på något sätt, om man själv orkar vill säja. Cancer är en grym sjukdom och tar alltför många fina människor i alltför tidig ålder. Är så svårt som ”lyssnare” över nätet att bara finnas där men tänker på dej i alla fall och håller tummarna för din moster att hon spöar cancern! Stor kram!

  Gilla

 3. Tycker på något vis ändå det är viktigt att man pratar om såna saker på något sätt, om man själv orkar vill säja. Cancer är en grym sjukdom och tar alltför många fina människor i alltför tidig ålder. Är så svårt som ”lyssnare” över nätet att bara finnas där men tänker på dej i alla fall och håller tummarna för din moster att hon spöar cancern! Stor kram!

  Gilla

  1. Tack jag vet det är det, men så svårt när allt det där händer på avstånd. Sen är mamma så skör och oroar sig för sin syster, man vill lixom försöka hålla det på en positiv nivå att inte låta sig helt bli knäckt, fortsatt hoppas på att vården kan få henne att bli bättre. Tack så mycket för din omtanke!!! Vi får hålla tummarna för att hon spöar skiten ur den där cancern!!! Kramar!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s