Snabb vecka…

Godmorgon på er mina fina läsare. Vet inte hur många ni är som fortfarande tittar in hit. Inte ofta nån lämnar en kommentar här längre. Men jag skriver ju inte bara för er skull det vet ni! Även om det kanske är roligt att ni läser så behöver man ibland få ur sig lite tankar.

Well denna vecka verkar bli en händelserik en. Jag har en hel del att stå i. Sonen har varit sjuk i helgen så han har varit hemma med pappa måndag och idag tisdag. Imorgon hoppas jag han är pigg nog att gå på förskolan. Blir då bar onsdag och torsdag denna vecka.

Jag har bett farmor vara barnvakt på torsdag då jag har en grej med jobbet jag ville gå på och på fredag är det ledighet med lillen och vi ska åka och hämta iPhonen till mig och pappa!

En liten seglartur väntar också och fix och förberedelse till liten firande av mamma. Ska iväg idag och köpa ballonger och se om jag hittar nåt annat fint att pynta hemmet med. Snart är dom tillbaka och vi vill överaska den nyblivna 50 åringen.

Bjuder på en bild på mig själv. Lite trött, ofixat hår men orkade inte engagera mig särskilt mycket idag. Prioriterade att sova några minuter extra istället. 🙂 Aja god morgon till er alla och hoppas ni får en fin dag! Här skiner solen så det kommer garanterat bli en bra dag!

 

IMG_9552.JPG

Annonser

2 reaktioner på ”Snabb vecka…

 1. Hej! Jag läser såklart fortfarande 🙂 Dock otroligt dålig på att kommentera! Ska bättre mig 😉
  Hoppas W’s humör blir bättre snart, måste vara tärande för er alla tre..

  Förresten så lyckas jag inte komma in på ditt senaste låsta inlägg, nytt lösenord kanske? Läser gärna om jag får 🙂

  Gilla

 2. Hej! Jag läser såklart fortfarande 🙂 Dock otroligt dålig på att kommentera! Ska bättre mig 😉
  Hoppas W’s humör blir bättre snart, måste vara tärande för er alla tre..

  Förresten så lyckas jag inte komma in på ditt senaste låsta inlägg, nytt lösenord kanske? Läser gärna om jag får 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s