Kylan har kommit

Det har verkligen blivit kallt senaste dagarna. Det tog oss lite på sängen kan man säga. Förra året var jag i god tid med att köpa varmare kläder till plutten men denna gång har jag varit lite off. Så vi fick dra på honom hans gamla overall idag. På fredag ska vi åka och välja ut ett par varma stövlar till lillen, vantar, halsduk och ny mössa ska inhandlas också. Fick tips av Alisa att Ellos hade kampanj på 50% rabatt, så jag passade på att köpa en billig overall som ska va helt ok, och som jag tänkte man kunde slita ut med gott samvete. Blev en grön en. Får se hur det går med att använda den. Gode gud va jag hoppas sonens hemska humör ska släppa snart. Idag var det så jag ville börja gråta när jag skulle hämta på förskolan. Han var glad när jag kom men när hans overall skulle på blev det så hysterisk utbrott att jag inte visste var jag skulle göra av mig själv. Han höll på i vad som kändes som en evighet, slogs och försökte brottas ut från min famn och mina försök i att sätta på honom kläderna. Jösses vilken kamp det ska va hela tiden nu. Kan min snälla pojke komma tillbaka? Börjar bli matt av alla Nej och utbrott… Aja, nedan ser ni ialf overallen jag beställde.

53-6188

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s