Mysig helg

Det blev en hel del att ordna i helgen! Mamma och pappa har varit bortresta i 3 veckor och jag var deras lgh-kattvakt denna tid. Så igår kom dom hem och vi ville fixa en liten överraskning inför deras hemkomst. Mamma fyllde 50 år den 12 september och i och med att dom vad bortresta fick vi inte riktigt fira det tillsammans. Så alla presenter var ordnade, jag köpte ballonger, serpentiner, födelsedags skyltar att hänga upp och gjorde i ordning allt inför. Köpte tårta, blommor och lagade mat så dom har något att äta idag & pappa fick matlåda till jobbet. Mamma blev mkt glad över presenterna. Lillen blev jätte trött och vi for hem direkt efter tårta och te. Känns skönt att dom är hemma igen! Blir alltid väldigt nervös när dom åker ifrån mig så långt bort. Nu kan jag slappna av igen och känna lugnet.

IMG_9695.JPG

 

Innan for vi iväg till svärföräldrarna och mötte upp vid Furusund. Där käkade vi lunch lillen fick åka båt med farfar och vi njöt av det vackra vädret och naturen runt om. Det åkte stora färjor precis mitt emot där vi låg med segelbåten och blev en mysig stund för oss alla tillsammans. Så härligt att hinna med sådant.

IMG_9650.JPG

IMG_9649.JPG

IMG_9662.JPG

IMG_9642.JPG

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s