Äntligen tillbaka!

Ni kära läsare som brukar titta in nån gång i veckan måste ha noterat att sidan legat nere sen onsdag. Jag har tyvärr inte kunnat göra något åt detta då felet låg hos min webbhotell och det dröjde först till idag att få ärendet hanterat. Har känt av detta väldigt mycket då jag haft en del jag velat skriva ner och dela med mig av. Men inte så mycket jag kan göra åt saken. Nu hoppas jag det fungerar bra framöver och sidan fortsatt ligger uppe vidare.

 

Förra veckan var det jobb som gällde tills fredag som vanligt då jag och sonen var lediga tillsammans. Vi tog oss ut till Stockholmsmässan o gick på UnderbaraBarn mässan samt Choklad och bakmässan. Som vanligt mkt trevligt att besöka båda mässorna och jag fick med mig en del smått och gott!

IMG_9752.JPG

IMG_9749.JPG

IMG_9748.JPG

Lördag och söndag spenderades hemma och ute med båda mina älsklingar. Lillen fick tanka närhet från oss båda. Jag passade på att testa fixa naglarna igen efter ett uppehåll på över ett år. Reagerade mot det lite smått men tror forfarande det är pg av uv-lamporna då det bara är på fingrarna o inte runt naglarna det blir små kliande utslag som försvinner inom 1-2 dagar.
Naglarna blev supersnygga!!

IMG_9757.JPG

Härlig helg! Hade dock svårt att somna inatt och hade svårt att sova så är inte piggaste jag idag. Tur lillen va söt som socker imorse så lämningen gick finfint.

Ikväll är det också dags för första föräldramötet på förskolan. Spännande!

Längtar till fredag redan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s