10 frågor

IMG_9808.JPG
 

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Sjukt att tänka tillbaka och inse att det är 10 år sedan men i oktober 2004 så var jag relativt nyinflyttad i Gävle och hade precis börjat plugga till civilekonom på Högskolan i Gävle. Var 18 år, bodde tillsammans med min dåvarande pojkvän i en liten studenttvåa i Sätra, umgicks en hel del med en massa tyska utbytesstudenter, gick på fester mest hela tiden och planerade att hämta hem en kisse från killens bonussyrra vars katt hade fått kattungar i Sundsvall.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
För ett år sedan var vi mitt i planeringen av vår resa som bar oss till New York, Mexico och Kuba. Jag var ganska nervös inför den då vi skulle åka alla tre och lillen som bara var runt 9-10 mån då va ju väldigt liten och inte alls lika självgående som han är idag. Vi tränade hemma på att äta äggröra och anant vanligt mat för att han skulle klara av att äta lite anant än burkmat på resan.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chips och popcorn, salta kex med philadelphia, nötter, grönsaksdipp.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Summer of 69′, en massa Britney Spears låtar, en drös med Kent låtar, även massa låtar på ryska

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:

Beror på hur många miljoner vi pratar om, om det bara är ett par typ 5 skulle jag betala av lyan och sen spara resten. Om det är flera hundra miljoner, skulle jag köpa större boende till oss, föräldrana, en fet segelbåt till svärfar och sen skulle jag ta långledigt och ta hand om barn och njuta av tillvaron.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Hänger mina kläder på stolen i köket när jag tagit av mig dom, kan bli en liten hög där ganska fort som hänger kvar nån dag. Äter för mycket onyttigheter varje dag.  Lämnar alltid halva burken med läsk när jag dricker, lika så med te på jobbet, halvdruckna koppar, alltid. Kommer inte på mer.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

Spendera tid med min familj, både min lilla och stora. Älskar att resa och se nya platser i världen. Lyssna på musik. Kan inte leva utan det. Ser gärna på film och serier. Älskar också att baka!

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

Svårt, vet inte, skulle inte klä mig i färgglada hippiekläder, eller för nakna kläder, alltså för utlämnande, skulle inte känna mig bekväm…

9) FEM FAVORITLEKSAKER
Anatar man menar saker överlag? Well, min kära Apple park med grejer, iphone, ipad, mac, apple tv, fitbiten

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Tio är väl att ta i? Tessan, Hanna, Angelica och Zarah Lou är ni manade?

Annonser

4 reaktioner på ”10 frågor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s