Lugn helg

Känns som att jag bara skriver vid helgslut men så är det ibland. Ingen större lust att skriva. Kanske är det bristen på solsken, kanske är det annat men jag har inte varit mitt mest positiva jag senaste veckorna. Hösten är vacker men ibland är den också väldigt grå och just nu har det varit grått alldeles för länge. Vill ha mer energi så snälla solen titta fram någon dag!

Haft besök idag, vänner som vi inte träffat på många månader. Trots att man inte bor så långt ifrån varandra blir det inte alltid att man kan ses. Fick en trevlig stund ihop och barnen lekte en massa tillsammans.

Fick snabbt skynda mig att slänga in en stek i ugnen för att det skulle bli nån middag ikväll och vilken skillnad det blir på stekningen när man har en termometer som man jackar in i ugnen. Satte temperaturen och när köttet hade kommit upp till önskad temp pep det till. Så smidigt! Smakade mumma! Måste prova och göra en lammstek nån dag!

IMG_9921.JPG

Nä orkar inte skriva mer. Ledsen jag är inte roligare än så här just nu. Nu tar vi och önskar tillsammans att solen ska titta fram så man kan få en laddning av positiv energi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s